Skip to main content

Demo pentru soluția W for ESEF

Vizionați Video 
Your browser doesn't support HTML5 canvas

Key Takeaways

W for ESEF a for creat pentru a ajuta companiile să fie în conformitate cu mandatul ESEF, emis de către ESMA. Soluția aduce împreună managementul documentelor și etichetarea XBRL® într-un singur loc, facilitând un proces integrat pentru conformitatea cu ESEF - incluzând etichetarea XBRL® și validări, cerința pentru formatul XHTML cu Inline XBRL®, acordul intern și extern, cât și exportul în format PDF.

Urmăriți acest demo pentru a afla cum W for ESEF vă ajută să fiți în conformitate cu cerințele ESEF:

  • Nu este necesar vreun fel de instalare, iar datele dumneavoastră nu părăsesc serverele noastre securizate.
  • Aveți acces la etichetare XBRL® intuitivă, validări integrate și rezolvarea erorilor, unelte de verificare și chiar și cerințele de etichetare de tip text block pentru 2022. Toate acestea într-un singur loc.
  • Datele comune ce apar în mai multe instanțe pot fi legate, ceea ce înseamnă ca schimbând data sursă, va modifica automat și celelalte destinații.
  • Toate echipele dumneavoastră pot lucra pe același raport, în același timp, cu un istoric complet al modificarilor și acțiunilor.
  • Aveți control complet al versiunii documentului și puteți restricționa sau da accesul în document secțiune cu secțiune.
  • Produsul final va include conținutul întregului raport anual în timp ce va fi în conformitate completă cu cerințele ESEF.

iXBRL®, XBRL® si Inline XBRL® sunt mărci înregistrate ale XBRL International, Inc. Toate drepturile rezervate. Standardele XBRL® sunt deschise și licențiate la liber în conformitate cu acordul XBRL International License Agreement.

Online registration is currently unavailable.

Please email events@workiva to register for this event.

Our forms are currently down.

Please contact us at info@workiva.com

Our forms are currently down.

Please contact us at info@workiva.com

Thank you

A Workiva team member will follow up with you shortly.

Thank you for registering

You'll receive a confirmation email shortly.

Thank you

You are now subscribed to receive blog updates.

Thank you

Your preferences have been updated.